1 2 3

0 Reacties

 

Hallo en welkom op onze site!

Wij danken u voor uw bezoek aan onze website! Hopelijk kunnen wij u helpen met het vervaardigen van het meubel dat u wenst (inbouwkasten, dressings, moderne en klassieke meubelen, plaatsen van binnendeuren en parket, stoffering van stoelzitten)

Wij zijn altijd bereid u te helpen en vragen te beantwoorden. Neem gerust contact op en wij maken vrijblijvend uw offerte. Daarna komen wij aan huis voor verdere opmeting.

Historiek van ons bedrijf

Meubelen COLLAERTS bestaat al vier generaties lang. We zijn begonnen met karrenwielen, karren en vervolgens schoolmeubelen. In 1938 werd de zaak een algemene schrijnwerkerij. Dit duurde 30 jaar. In 1968 schakelde we terug over naar meubelmakerij.

Toen ik iets later het bedrijf overnam werden massieve meubelen en kunstmeubelen al snel mijn specialiteit. Livingkasten, slaapkamers, halkasten en tafels werden ons handelsmerk. Ik ontwierp ,en ontwerp, alle modellen zelf.

Zo viel tijdens de Expo op de Heizel in Brussel de meubelmakerij ook al meermaals in de prijzen.

Ook onze zoon werkt nu mee in het bedrijf. Zo zijn we nu inbouwkasten, dressings en alle meubels op maat (zowel modern als klassiek) beginnen te produceren. Al vele jaren hebben we een eigen houtdroog installatie, spuitkamer en een groot aantal machines.

Dit alles om de meubels van jouw dromen te vervaardigen!

André & Sven Collaerts